Fin fint!




Så fina dom e!! Dom kollar på världens största CAT maskiner... Julia ser måttligt road ut!!
Dom andra två fattar väl inte ens att jag tar kort he he he


   älskade svärmor

Jag vet inte vad det e som gör det, men när man pratar med dig så får man alla svar man behöver, lätta som svåra, ibland måste man se vad man gör fel för o kunna rätta till dom, du gör så man inser sina fel o brister utan att du säger någonting, genom att du lyssnar så hittar man svaren i sig själv...
Jag hade fortsatt på samma sätt om det inte var för dej! Jag hade inte förstått att det var jag, o ingen annan.
Att saker som bara är mitt ansvar bara e MITT.
Jag hade heller inte kunnat se det ur andras perspektiv om det inte vart för dig, för då tror jag inte jag hade tagit det till mej överhuvudtaget, jag hade nog bara försökt o förtränga.
Om du bara visste hur mycket du har hjälpt mej under dessa 7 år som jag känt dig.
Jag hade aldrig vart där jag är idag om det inte hade vart för dej. 
 Du har betytt MASSOR, o gör fortfarande! 
Du e den klokaste människa jag vet!!!!!!
 
Jag har just insett att jag har tagit efter saker som jag alltid hatat. o då menar jag verkligen hatat. jag är inte riktigt så som jag trott jag var...
Jag har hittat orsaken o nu kan jag rätta till det, o det kommer jag göra.
Jag måste lära mig o koppla bort, koppla av, inte tänka så mycket på skit saker. inte bry mej så mycket om saker runt omkring, som egentligen inte har nån betydelse.
Sakerna runt omkring mig går ju ingenstans, det går inte o lägger sig, eller e på dagis, eller försvinner... Det finns kvar, jag kan alltid ta det sen....

För den lilla tiden e så mycket mer värd för nån annan!

Tack!!


   Tiden läker...

Alla sår, jo visst det gör det, man går vidare, man reser sig upp, kanske haltar man i början.
Man lär sig leva annorlunda, utan personer man levt med innan. Fick man välja kanske man valt annorlunda men man lär sig acceptera.

Tiden läker alla sår, men såren lämnar ärr. ibland så stora ärr att dom gör sig påminda emellan åt. men vem säger att man inte klarar det? Det gör man!  
Ärren e ju bevis på vad som läkt o vad man klarat av o komma över...


   Heeelt o hållet sant

En mammas jobb


Mamma har en central roll i Familjens ledning.

Du får ansvar för följande områden:

Organisation och Ledning
Transport
Inköp
Vård och Omsorg
Verkstadstjänster
Andra påkommande uppgifter

Lön: 0:-

Semester: Anställningen kräver att man är åtkomlig året om. Eventuella korttidsfrånvaro måsta avtalas långt i förväg.
Eventuell tilläggsjobb kan avtalas, om det bättrar ekonomin i Familjen och inte kommer i konflikt med uppgifterna som Mamma.

Avgörande krav: Kvinna.

Önskligt: Egen förmögenhet. Tillgång till semesterställe som kan passa för Familjen.

Kvalifikationer:
** Körkort ** 
Du måste kunna köra eget fordon med defekt klimatanläggning genom tät trafik, medan du lyssnar till spädbarnet som gallskriker i baksätet och dom äldre barnen bråkar högljudd. Du måste kunna koncentrera dig på att köra medan du sjunger "Imse Vimse Spindel" och du måste veta vart alla offentliga toaletter finns. Du bör ha erfarenhet i att hänga runt utanför klubblokaler och diskotek sena kvällar.

** Inköpschef ** 
Du måste kunna planera menyer för envar aptit i minst 18 år framöver. Det krävs produktion av egen mjölk till nyfödda, det krävs också att det ständigt skall göra middag till många personer.

** Administratör ** 
Du vill bli direkt ansvarig för kontroll med budgetförslag, klagomål och förhandlingar.

** Vård och omsorg ** 
Du måste kunna fungera utan sömn upptill sex dygn, medan annat arbete skall utföras som vanligt. Du måste kunna visa duktighet i vård av patienter tidiga morgnar och sena kvällar. Färdighet i fläckborttagning er högt uppskattad i denna kategori.

** Småbarnspedagog ** 
Du måste kunna citera alla berättelser om Nalle Puh och ha kännedom om allt som är skrivit om dinosaurier. Färdighet i att göra halskedjor av makaroner och tandtråd är dessutom önskligt.

** Skräddare ** 
Du måste kunna designa och sy kanindräkter och fantomdräkter till speciella tillfällen.

** Frisör ** 
Du måste kunna upptäcka och behandla huvudlöss, ta bort tuggummi från hår och klippa en rak pannlugg medan du får en fors av glåpord.

** Cykelreparatör ** 
Du måsta vara förtrolig med alla aspekter ved underhåll av cyklar, inkluderat montering och demontering av stödhjul. Du måste också kunna laga cykelslangar på en campingplats. Godkänd kurs i första hjälpen är obligatoriskt.

** Veterinärassistent ** 
Du måste kunna vakta och uppfostra ett varierat urval av husdjur, efter att ägaren har tröttnat på dom. Ofta förekommande fodring och rengöring av bur är nödvändigt. Du måste vara duktig i att handtera grannkonflikter och tidvis utföra begravningar. 

** Målare och Interiörarkitekt ** 
Du måsta vara van med att ta bort klibbiga saker och klotter från dörrar och tapeter. Det är en stor fördel om du kan måla taket medan du gör middag.

** Växeltelefonist ** 
Du måste hålla en diskussion i gång i telefonen medan ett barn klamrar sig till ditt ben och ett annat hamrar på en konservburk med en träslev. Du skall utfodra tonåringar som pratar i telefonen med näringsrik mat så att de undviker total utmatning.

** Trädgårdsmästare **
Du måste kunna starta gräsklipparen, betjäna trädgårdsredskap och hålla krukväxterna vid liv. Du måste kunna numret till giftinformationen, och du måste hålla dig uppdaterad på de nyaste metoderna inom kompostering, beskäring av buskar, förkultivering och kapning av träd. Du måste veta vart varenda död mus ligger begravd.

** Underhållningschef ** 
Du måste kunna koordinera diverse sportarrangemang via telefon och vid personlig kontakt med lärare och aktivitetsledare. Du vill bli uppmanad att träna lagspel i alla sorters väder, och vill bli uppmuntrad att gå in i häftiga diskussioner med motståndare. Inköp och underhåll av utrustning krävs. Sökanden måste också kunna arrangera fester, baka kakor och hitta på lekar där alla vinner. Och du får självklart ansvar för julfirandet.

   Helt borta??

Inatt vaknade jag av att Putte satt upp i sängen o rå stirrade på mej... Jag e ganska van vid hans nattliga exter, så jag bad honom lägga sig ner, han tittade på mej o sa:
- E DET HAN ELLER JAG SOM GALLRAR????
- det e du hjärtat, lägg dej ner!'
- JÄVLA AMATÖRER!!!
Jag börja asgarva, han e ju helt störd tänkte jag...
-IDIOTER SKA INTE SITTA I MASKIN!!
Jag flabbade ihjäl mej...  Herregud, han undrar varför han e trött när han vaknar...
Så nu ska jag ringa o fråga vem han skällde på he he he!!

   klarade inte o sova själv

Jag klunde inte sova själv, jag gick o la mej, i en timme låg jag där o kunde fan inte sova... vred o vände mej så jag höll på o svettas ihjäl, låg o kollade upp i taket. kollade på den förbannade klockan hela tiden o undrade varför jag aldrig somnar????  Så det slutade med att jag hämtade Pontus ha ha ha, patetiskt!!!!

Han kom hem igår, precis när jag var på väg ut genom dörren... skulle till Sabine o sen ut!
Men kvällen blev inte riktigt som jag tänkt... min underbara, älskade huvudvärk kom så snällt o hälsade på. Kan vara för att jag inte ätit mer än lite musli o en bulle på hela dan, hmmm man e ju liksom van vid o äta nästan jämt...
Jag satt o försökte vinna över huvudet å det gick bra, ända tills vi satte oss i bussen på väg in till stan...
Hua mej... Men jag måste erkänna, jag var suuuuper glad över att få komma hem. Pontus sov i ena soffan, o Putte i andra. Jag bar in Pontus o bad Putte o gå o lägga sig. Det e gott att han e hemma...faktiskt....


   Ensam... tomt...

Idag har jag o Pontus varit på vattenpalatset!! åååå det var super roligt, vi lämnade Julia hos farmor o så åkte vi , Lena o Rasmus (pontus kusin)  var också med. Pontus var som en liten fisk i vattnet, han tyckt det var hur roligt som helst. Åkte väl vattenruschbanan typ 50 gånger!
Sen när vi kom hem sa han: å mamma kan vi inte flytta dit??

I morse väckte Putte mej o fråga om vi skulle äta frukost, för han skulle ju snart åka, jag hade glömt att han skulle vara borta inatt...
Trodde det skull bli ganska skönt, det var det också, tills nu!!!
Fyy ändå e det bara över natten... Fan va jag e barnslig! Men jag saknar honom som fasen, inte blir det bättre av att han inte svarar på mina sms... jag menar efter 7 år borde man väl älska att få sova ifred ibland???
Jag HATAR att sova utan honom, så det slutar väl me att jag somnar i soffan!

Men i mon ska vi ut, om jag kan hitta nåra kläder för jag tror inte det är så många som vill ha med mig om jag ska gå naken?!?!?!?
Ska i alla fall bli suuuuper roligt!!!

Usch får väl ta med täcke o kudde ut i soffan.... ses o hörs!!

   2 bevis, på en puckad sambo

Tolka!!!

Tänk dej att du sitter med din sambo o varsin soffa. han har vart hos en kompis (som du också känner) hela dagen o du frågar om det var kul, han svarar ja det var käckt,
Du frågar om hans flickvän e lika rolig som kompisen?
- Ja det e hon, hon e riktigt rolig faktiskt!
(kompisens flickvän är höggravid o skulle haft för en vecka sen)
- E hon fin (tänker då givetvis på magen o allt) frågar jag.
- Nää alltså hon e ju inte snygg, inte överdrivet ful heller... Hon påminner ganska mycket om dig.....

?!?!??!?!     Vafan svarar man på det     ????!!!!!??!?!?!!
Tack älskling?????????

Sicket jävla pucko han e!!!!  Hahahaha
mitt svar:
-Mäh vafan???  hahahahah
- Näää men alltså, det var inte riktigt så jag menade... jag menar bara att... alltså.... hon e inte ful!!! eller.... fan! va sa jag??
- prata inte mer nu, det blir bara värre...

Jag började gapskratta han me, men efter en stund sa jag. jävlar vad lik du e han på tv!!! SVULLO!!! hahahahahahaha



Idag fick jag ett reklamblad från Guldfynd.
Det var massa fina grejer, men längst bak stog det, förlovningserbjudande!
Köp två ringar o få den minsta för halva priset!

Jag tog kort på bilden med mobilen o skickade som ett MMS till honom o skrev: 7 år snart hjärtat!
Tillbaka fick jag en bild på hans tomma plånbok hahahahha.
Hahahaha han e verkligen stööööörd!!!

Vanligtvis när jag har frågat honom har han sagt antingen:
Nä det passade ju inte när jag frågade dej, så då passar det inte för mej nu!!!
Vafan, måste vi ha så bråttom, vi har ju bara vart i hop i 6 år heehehe!!!

Vad vore mitt liv utan honom???? Nada

   Skräckslagen!!!

Blev jag igår!! Klockan var strax efter halv åtta o jag höll på o greja i köket.
Julia hade jag lagt vid typ 7. så lade jag Pontus o skulle bara kolla till Julia. Går fram till hennes säng o ser att hon ligger o stirrar rätt i väggen??? vafan tänkte jag?? la handen på hennes ansikte för o få bort stillblicken men hon blinkade inte ens...
-Juliaaa??? Juuuuuliiiiiiaaaaaa????
Puttade till hennes kropp, men hon rörde inte på sej!!! Vafan ryckte (försiktigt) i hennes arm o hon fortsätter stirra.  Helt vettskrämd blev jag. trodde fan hon va död. Helt blixtstilla låg hon!!!!!!!!!
Skrek på putte, fläckte upp henne ur sängen o då tittade hon på mej som om jag var knäpp!!! O log dessutom. jag skakade som ett asplöv. FAN va rädd jag blev!
Putte me!  Men antagligen så sov hon, men usch det var det värsta jag vart me om...
Putte satt me henne i soffan tills hon somnade o vi sprang väl in o kollade henne varannan minut hela kvällen.....
Min plutt....

Så nu vet jag hur det känns när blodet stelnar i kroppen!!

   bullar

har jag bakat, massor...
o goa blev dom me´!!
Pontus tyckte nog också det för nu ha han ätit sex stycken, nu fick jag stoppa honom...

Jag pratade med en kompis idag, han e singel o frågade om jag inte hade någon singel kompis till honom... Nää svarade jag, tyvärr...
Men så efter en stund kom jag på att jag ska ju på sexparty på Lördag, o frågade honom om han kanske önskar sej en lös-mus??
Att han e fruktandsvärt blyg, o blir jätte, jätte röd i ansiktet så fort sex kommer på tal gör ju detta ännu roligare....Han harklade sej typ en kvart o kunde inte sluta fnittra! Han fnittrade som en tjej... O sedan bytte han samtalsämne. Men evil som jag e var jag ju tvungen att ha ett svar, men du vad tycker du nu då?? e det nåt speciellt material, eller färg eller några andra krav du har... LÄGG AV!!!! skrek han. o as flabbade... he he he,  gissa vad han ska få i present av mej o Putte ha ha ha ha!!!

Jag har träningsvärk i varenda muskel i kroppen... igår bar jag in 1 ½ pall med pellets... Det är 52 säckar på en pall o varje säck väger 16 KG vet ni hur mycket jag har burit??? 1248 KG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag måste vara dum i huvet ! jag  har till o med ont när jag skrattar, eller när jag ska sätta mej på dass. inte tala på smärtan när jag sen ska resa mig från dass igen?!?!?!?
 Efteråt tog jag kort med mobilen o skickade till putte o skrev.

Å världens bästa flickvän är????? (du har bara 5 minuter på dej)
Det tog två sekunder som kom det: DU!!!!
Blev alldeles tårögd... fan va töntig jag e!

Nä nu ska jag gå upp o slänga mej i soffan o kolla på Timon o Pumba, alltså allvarligt dom e hur grymma som helst, dom o Bernhard ha ha ha. riktigt kul!

   Men fy



Hur fan ska jag klara mej....
Jag som kan sakna honom när han blir en timme sen???
Hjälp???

   blandat

Efter jag hade lämnat Pontus på dagis, så la jag mej i soffan o busade med Julia en stund, hon skrattade så där härligt bubblande, tillslut somnade hon sittandes i mitt knä.
Var på väg o lägga henne i sin säng men vände i hallen o gick tillbaka till soffan. Kunde inte lägga henne i den kalla sängen, Hon e så varm o go, o man blir trött själv, så vi sov i soffan en halvtimme,  helt underbart. Jag e verkligen kass på sånt annars. Så fort dom sover ser jag min chans o städa, plocka undan allting, o fixa med tvätten, men idag kom jag på det, varför ska jag hålla på så??? Vafan det ser ju lika jä-ligt ut i mon ändå. O inte fan blir jag lyckligare av det!!

I helgen fick jag reda på att Putte ska börja jobba en bit härifrån, o det kanske hade vart bättre om han sovit borta en del på veckorna. Först blev jag hysterisk. Fan det var ju INTE så vi hade kommit överenes om... Sen blev jag förbannad för att han inte hade pratat med mig innan han bestämde nåt. då ringde jag min kära svärmor o var hysterisk. men efter hon fick lugnat mej lite, så pratade jag med Putte på kvällen o frågade honom hur vi löser detta på bästa sätt... Vi pratade men vi kom nog egentligen inte fram till nåt, men det kändes i alla fall bättre sen.
Sen satt jag igår o nästan bölade för att jag tyckte så förbannat synd om honom, stackarn, det e ju hur mycket värre för honom, han måste sova borta i nån husvagn eller nåt, vara borta från barnen, ingen Tv, ingen hemlagad mat. ingen egen säng, ingen egen dusch.... åååå fy stackarn, så satt jag o tyckte det för för jävligt att han skulle lämna oss här o jag får banne mej ingen egen tid o bla bla bla. fy va ego jag känner mej nu...

På lördag ska vi fira "pattfia", hon fyller 25 år... Kärring!!!!!
Det ska bli riktigt skoj. men jag har ett mega problem, jag vet inte vad jag ska ha på mej??? Hade haft massor om jag hade vägt 10 kilo mindre...
Tror ni det går o gå ner 10 kilo på 3½ dag??? Om jag inte äter nåt, o bara dricker vatten???

Nä det tror inte jag heller...så det e väl bara o leta fram nåt gammalt tält, det blir ju bra, o så en sovsäck som halsduk så jag inte fryser, det e bra material, tält alltså. ifall det regnar behöver jag ju inget paraply ha ha ha!!


Hej svejs


   Så jävla härligt...

Kolla in denna, helt underbar, dessutom e det så jävla mej!!


http://familylife.blogg.se/2008/october/jag-lider-av-ank-gor-du.html#comment

   Pinsamt värre

Satt inne hos våran LRF konsult i förmiddags, han skulle hjälpa mej med massa papper på Puttes företag. Jag hade mobilen på ljudlös men den låg på bordet därinne med displayen uppåt.

Vi var väldigt koncentrerade, o väldigt tysta, när jag såg att min mobil blinkade, det ringde.
Då tittade han upp på mej, harklade sej o sa, oj då?? det var välldans!
Då tittade jag närmare o såg att det var Sabine som ringde, å när hon ringer kommer det upp en bild när hon sitter med en mega dildo med sugpropp i PANNAN, dyngrak!!
O jag började ju småskratta. Han me´.
Sen kunde jag inte hålla mej, jag började asgarva... Det bara bubblade. Jag fnittrade som en fjortis. å ju mer jag försökte sluta desto mer flabbade jag!!
Kunde fan inte sluta så han frågar mej om jag kanske ville ha nåt o dricka, för vi får nog ta en paus!!! 
Fan va pinsamt!!
Det värsta var ändå att hon ringde, å sen ringde hon igen, o igen. men då hade jag faktiskt plockat bort mobilen!!
 
Fick frukost hos svärmor, mums mums, alltid mycket goare o äta hos nån annan?!
Kaffet smakar också alltid bättre hos andra?! Konstigt...

   Idol

Nää inte om piss-idol på TV, den skiten tittar jag inte på längre. Utan detta handlar om Pontus idol.
Pontus fasters sambo Elias, spelar hockey i Västerås. Jag e verkligen kass på sport men jag vet att han e as duktig, det fattar man ju när han spelar hockey o han kan försörja sig på det! Å när han e med på TV!

I alla fall, igår var vi hemma hos Pontus farmor o farfar o där fick han en tidning, så sa farmor, se om du känner igen någon?
Pontus tittade en stund ELIIIIAAAAS!!! oj har han tagit bort allt hår???
Det var också med en plansch på alla spelarna, den hänger numer ovanför hans säng i rummet, o igår när han skulle sova tittade han på planschen o sa
- Godnatt Elias, kommer o sakna dig!

Oså i morse när vi gick upp, så sa Pontus:
- mamma, jag börjar få mycket hår nu, kanske vi skulle klippt mej som Elias??
Annars vill jag inte klippa mej!!

Fick muta honom, nästan som Elias kan vi klippa dig, mellanting mellan Elias o Pappa!
-Som Trille???
Så nu ska jag klippa honom, som Trille, Pappa o Elias?!?!?! Hmmm???

Hoppas det blir bra!


   Hmmm... Testar...




Det skilljer 9 dagar!!!
Jag som tyckte min var budda...





Pappor o töserna! Kolla fredriks min ha ha ha!!




Mmmm blåbär!!!





Var hittar man Pontus på Liseberg, jo vid spakarna... Det var det roligaste på hela Liseberg enligt honom :-)
Vaddå lik pappa! hmmm fast coolare :-)


Om detta funkar så TACK Lina!!

   Ego!

Allvarligt talat, hur bevisar man att det inte existerar monster???
Jag har försökt på alla sätt o vis, men han FÅR INTE sova i min säng!! Min säng e MIN! Jag blir dum i huvet om jag inte får sova, o med tanke på att han är som en levande elvisp när han sover så fattar ni säkert själva att man inte kan sova med honom brevid sig. 
Om man mot förmodan somnar, vaknar man ganska snart av en fot i pannan, en armbåge i ögat, eller ett knä i ryggen...
Nää det räcker med att jag har hans pappa som beter sig som en studsande val som tagit alldeles för mycket uppåt tjack när han sover!!!

Alla råd är uppskattade!!

Kram banan


   Förlåt

Jag har kommit på mej själv, att jag ibland säger saker, frågar saker utan o tänka mig för, det kan få konsekvenser, man kan ju såra folk, vi tänker på olika sätt, men jag tänker ibland inte alls???  Jag menar verkligen inget illa... Jag bara e sån, totalt hjärnlös ibland. Hoppas verkligen Ni vet att jag inte menar nåt illa... Fy får dåligt samvete.
Illa Therese illa!!

   Då var det pencillin??

Öroninflammation var det! så nu får hon pencillin eller hur fan det nu stavas (lina hur stavas det he he he)
Jag satt på sjukhuset från 2 te 4 o väntade... Mamma hämtade Pontus på dagis, sen åkte dom hem o mös...
Gjorde grymma fynd idag. Dom hade 1 års jubeleum på DeVal, jag köpte vinterkläder o massa  gott för typ as billigt!!!
O när jag kom hem hade mamma städat!!!
Åååå vad lycklig jag blev. helt underbart o komma hem det var riktigt fint hemma!!

Idag strejkar jag igen. Orkar inte göra midda´. Får bli rester eller nåt... hmmm det lät ju jä-la smarrigt?!?!?!
Nån som blev sugen på mat nu???? öhh???

Jag ville också ha wienerbröd juh!!! O ditt kaffe, kaffet smakar mycket bättre hos dig...  

   Sömn??

Ja, jag behöver det! Klarar mej snart inte längre. måste få SOVA!!  Jag e så trött. Hänger knappt ihop längre. Har sovit 9 timmar på fyra dygn... det e inte ens tre timmar per natt!!! 
Julias feber gick ner igår, trodde jag skulle få sova men inte, inatt vaknade hon vid halv två, gallskrek???
Fattade ingenting, tog upp henne, gav henne mat, bytte på henne hon skrek som fan., tog upp henne, hon blev lugn, la ner henne hon skrek, satte henne upp, tyst, la ner henne, skrek, satte henne upp, tyst. Neeeej tänkte jag, Öroninflammation???
Idag ska jag till barn i U-A får se om det e det?? Typiskt...


Jag skulle verkligen behöva en tjej kväll, bara vi tjejor... Hemma hos Sabine, kanske spela lite Buzz. B-humor o snopp prat, (lite sentimental prat) Å äta pizza. Inga gubbar, inga barn,... Jag vill verkligen ha det... snart....
 
Har så dåligt samvete,
Sandra, Pontus tjatar om Trille, kommer nog snart o våldgästar dig, med eller utan snopp-tutt-kaka!!

Nä nu får jag väl passa på o sova, för nu har Julia somnat!!
Godnatt, eller god förmiddag, eller vad säger man när man ska sova mitt på dan???

   Då var det över...

Det var tre dagars feber o tandupp-ploppning samtidigt!! Illa men nu e det äntligen över!!
Hmm ja, jo...  men... öh... hrmpf, mer hade jag inte o skriva just nu!

Jooo för fasen, snopp-kakan var sviiin go!!
Tyckte inte du det sandra??? eller fick du ingen???

Ingen som vill köpa en soffa?? vi har en här, den har en gång varit i skinn, men har tyvärr inga bevis på det eftersom allt skinn är borta? soffan som e från den svartvita tiden går ej att ligga i då stoppningen är obefintlig... Den är unik då den slutade göras -1815.

JAG VILL HA en ny soffa!!!
Men det e klart, mycket viktigare med en ny TRAKTOR?!?!?!???!??!?


Gubb-jävlar!!


   Nu kommer jag ihåg

Ja just det nu börjar jag komma ihåg hur det var med bäbisar o deras tänder.
För inatt har väl Julia vaknat en sådär 70 gånger eller nåt, håller på o få tänder, gnäller mest, åååå det e så tråkigt. Pontus går o håller för öronen o tittar lite frågande på mej, mamma när ska hon sluta?? Ja den som ändå visste det. Stackars lilla fisen, det måste göra super ont, för hon e inte en onge som gnäller mycket inte!

Va o träna igår, så skönt, å när jag kom hem hade Putte somnat i soffan... Ungarna sov o det var lugnt o skönt, tog mej en macka o en dusch. Å bara satt framför tv :n o gottade mej. 

Nu ska jag snart åka o äta snopp-kaka! o dricka kaffe...

Chippchillevipp!!! mooowwwaaahhhaaaaa 
Eller det fulaste: De inte säääääääkert!  (I opera röst)
Only for you Sabine: frässsscht (i tyyken stämma)

   Banken

har jag pratat med halva morgonen, jag fick en jävla massa papper från banken igår på Puttes nya maskin, här, detta måste bokföras. Amäh tjena sa jag, vad e det för nåt då?? aaa men det e väl på nya maskinen. VÄL????? a just det tre olika summorn med en väldans massa pengar. Hyperventilerade... Men idag löste det sig (tror jag)

Var hos Sabine igår o käka lunch, faaasen va gott det var, massa gott, kyckling, sallad, lax, tunnbröd, currysås mmm märks det att jag e hungrig??

När jag o Putte skulle gå o lägga oss igår kväll så skulle jag skrämma honom, jag ställde mig o väntade på honom o blev as kissnöding, fan kommer han inte snart??? så hörde jag fotstegen så jag hoppade fram, han blev as rädd o jag skratta som fan, men det var ingen bra ide, inte när jag var så kissnödig, så jag skyndade mig till toa studsandes med benen i kors, fan va nära.....
Så la jag mej så där nära nära, o skulle bara rätta till kudden å råka skalla honom, hårt, hårt, aaan va jag skrattade, det gick fan inte o sluta, han låg o åma sig ajjjeee o gnugga handen på bulan. Ha ha ha, då vaknade Julia o låg o jag vet egentligen inte vad hon gör men det låter som hon sjunger: AAAaaaaaaAAAAAaaAAAAAAAAAAAAAAAAAA. När klockan e kvart över tolv???

Idag ska jag storhandla på Maxi med två barn. varför utsätter man sig för det????

O ikväll ska jag träna. idag har jag ingen huvudvärk heller, gott i gottan!!

Hej hej


   Vad hände?

Jag gick omkring o grejade o så gick jag ner i gillestugan, men när jag kom ner så hade jag glömt varför jag gick ner... Har man blivit galen på riktigt då eller???

Dessutom gjorde jag i ordning kaffe förut o undertiden det skulle bli klart hängde jag täckena på altan för vädring, gick å åt upp min macka o letade efter kaffe koppen, men jag hade ju för fan inte ens tagit kaffe?!?!?!??!

Jag e dum i huvudet, på riktigt alltså...


   Ska jag bli av med jobbet???

Pratade med Putte i telefon nästan en timme, han e stöööörd! han e verkligen det.
Han har så sjuka funderingar o det värsta e att han berättar dom.
Nu skulle han ringa o tracka sin kompis för han har gjort bort sig rejält, han e sååå sjukt skadeglad!!! stackars kompisen.


Nu varslar Volvo Torslanda 2700 personer... Vad händer med oss på Pinin nu då?? Jag känner det på mig, jag kommer bli av med jobbet..... FAN jag älskar ju mitt jobb!
Men så länge jag går mamma ledig kan dom väl inte röra min anställning? eller??

Jag var ju så jävla trött igår, helt slut. Orkade inte ens träna.
Så la jag mig i soffan o sten somnade, vaknade efter en timme o tittade på Putte. Han sten sov han me´. Klockan var halv tio då sa jag till Putte ähh vi går o lägger oss.
Sov som en klubbad säl hela natten, o vaknade i morse helt utvilad, pigg som attan e jag, har hur mycket energi som helst!! UNDERBART!!!!
Så nu har jag tvättat, städat o duschat o lill grisen sover...

Håll tummarna för mitt jobb!
Ska ta mej en macka o kaffe!

   Huvudvärk

Har jag haft hela eftermiddan, hämtade Pontus på dagis o åkte o fikade hos en kompis, å där fick jag världens huvudvärk... Så nu ska jag inte gör ett skit på hela kvällen, grejerna efter middan står fortfarande kvar på diskbänken men jag strejkar.
Putte sover i soffan, han e faktiskt riktigt söt när han sover... Jag ska lägga mig i andra soffan o kolla på TV.

Myyyyys!



Jag efterlyser Indianen??? Har han vart o hälsat på än???

Jag kan snart inte åka hem till min "tredje" hälft för jag får hemska vibbar, o kan nog endast vara där när hennes mupp jobbar!!!
ILLA!!!!!

   Ååååh

va extremt mycket tvätt jag har... Jag skulle verkligen behöva stå vid tvättmaskinen nu men jag orkar inte! Ingen lust att städa eller ta hand om nåt som har med städning att göra överhuvudtaget idag. Jag sitter hellre här när Julia ändå sover, men har kommit på att om inte jag tar hand om tvätten så har vi inga rena kläder.

Jag fick ingen tårta på kalaset...

Ikväll ska jag träna, gud va skönt det ska bli, finns inget bättre än att släppa allt hemma o bara åka. Tänkte jag kanske skulle passa på o sola me. Börjar bli väldigt blek o det känns hur tråkigt som helst. Spelar ingen roll vad man har på sig eller hur man sminkat sig för man ser fräschare ut när man inte e blek, tycker jag.

Nu har jag fått en nojja helt plötsligt, jag var inne o läste Linas blogg där hon skrivit att hon HATAR stavfel, o osammansatta ord (som ska sitta ihop) . Så nu måste jag kolla allt hela tiden, o fan vad osäker jag blir på ord... Hmm Lina du har satt griller i huvet på mej!!!! 
Jag som alltid stavar fel....
 


   Äckel varning

Idag har jag vart på Torp, var inne o tvingade spela Bingo hos Sabine... Jag va grym hahahahah, fattade som vanligt ingenting. När jag e å hälsar på Sabine så sitter jag mest o ser förvirrad ut, jag undrar o frågar om allt, o Sabine blir nog riktigt lättad när jag drar därifrån sen...

Jag fick köpt en tröja o ett par brallor till Pontus, tre bodysar till Julia o två tröjor till mig, det e banne mej inte ofta jag handlar kläder till mig själv längre, men det har nog mest att göra med att då måste jag inse att jag HAR större storlek än vad jag vill ha... Hmmm förbannade skit!

Efter ett underbart lugnt Torp besök så var det dags och hämta Pontus på dagis o han blev som vanligt helt förtvivlad när han såg mej (vet inte hur jag ska tolka det egentligen) Men fick ju påminnt honom om kalaset ikväll, då glömde han bort o sura :-) På väg hem säger Pontus såhär:
-mamma visst pruttar bebisar ibland.
-jaa gubben det gör dom, men det gör ju du med...
- Men inte lika högt som pappa?
-Nä älskling det e det nog ingen som gör (hahahaha)
-Men mamma. Hur kan man prutta ur ett streck i rumpan??

Streck?!?!?!?
Jag bröt ihop av skratt... STRECK ha ha ha ha ha ha... Jag kunde fan inte sluta skratta, fyy vad opedagogisk jag e! Men det gick inte.

Sjukt roligt, men jag har rätt kass humor me´.
Hoppas jag får tårta på kalaset, annars går jag hem... Konstigt att jag inte tappar kilon va???





Sen till en helt annan grej. Jag har kommit på att man kan fan inte lita på nån nästan, Hur i helvete kan någon leka med andra känslor, o liv?? O bolla runt med det som om det inte spelar nån roll???   

Du kan få ett av mina plåster gumman :-)
  

   Partajet i Lördags

Fredrik Ottsjö fyller 30 på måndag så i Lördags var det fest, Jag hämtade Lina 9 inne i stan, åso begav vi oss mot Ottsjö, innan vi hade hunnit dit, det tar väl typ en kvart, 20 minuter så hann dom ringa fyra gånger till Linas mobil o två till min o ett sms... Vaddå efterlängtade *hahahah*
När vi kom dit hade Heiiki somnat i soffan med ansiktet i en ostbåge skål :-)
Ottsjö var aprak, o resten flumma på som vanligt, vi sjöng singstar, tjejor mot killar, VI VANN!!!!!
Vi utklassade dom he he he.
Sen råkade Ottsjö få i sig liiiite för mycket Whiskey så det blev lite tumult en stund, men vafan när vi hade fått upp honom på övervåningen så sten somnade han, vi andra fortsatte.
När klockan blev halv tre hade jag somnat i ena soffan, o Jonte i andra, Lena låg o halv sov, o Lina hade glömt lägga på luren.... Aaa hon pratade med Robert i Lena o Fredriks hem telefon, o så sa dom hej då o efter en stund skulle Larsson ringa robert då var det upptaget, dom ringde hans mobil o han sa att Lina var tvungen att lägga på luren, hon tittade på Mobilen o sa Ja men det har jag ju gjort, det tog 45 minuter innan vi kom på hur det var... smart va????
Det var i alla fall super roligt, men när jag o Lina kom dit trodde vi först att vi hade hamnat på värsta "flum" festen för det var KAOS!!!!

Kvart över tre kom jag hem, då hade Putte somnat i soffan o jag skulle försiktigt väcka honom, men när jag stog typ 30cm ifrån honom vaknade han o spärrade upp ögonen så dom höll på o ploppa ur skallen på honom, drog upp näven o sa ÖÖÖHH, sexigt värre tänkte jag :-) Han höll på o skita ner sig av skräck sa han, hur tolkar man det????

Nä nu ska jag gå upp o poppa popcorn, det ska bli gott!!!

   Älskade barn!



Idag har mamma haft Pontus nästan hela dan, dom har vart i gårvik, klättrat i berg o bakat äpplepaj! den tog dom med hit, mmmmm den var hur go som helst!
Å när dom kom hem säger Pontus, ååååh mamma!! du har saknat mej, visst??
Klart jag har svarar jag,
Han går o tittar på Tv en stund o sen ska vi väcka Julia, då står han o klappar henne så försiktigt på huvet, o hon tittar upp på honom o båda två skiner upp av glädje... Tänk att dom två saknar varann, man undrar ibland vad dom tänker om varann...
Tänk att man kan älska två stycken så fruktandsvärt mycket, så mycket att det ibland svider...
Tänk vilken tur jag har som har just dom :-)

   Äntligen

Pratade med honom nu, å jag frågade om vi skulle vara ovänner hela kvällen?
va? sa han e du arg ännu då?

Skönt att det var ur världen...
Allt blir verkligen jobbigt när man bråkar, jag kan ju inte ta mej för nånting, inte ens hänga tvätt utan att det känns som ett evighets projekt!
Hmmm bojkottar middan idag, det blir Pizza!!!!

Kram banan

   Åååå

Jag vill bara lägga mej o dra täcket över huvet....
Ska det vara så förbaskat svårt o svara i telefon?  vafan, vem orkar med detta på en fredag kväll?

Skit också...


   Onödigt bråk... (förbjudet för familjen)

Jag förstår inte varför alltihop måste rasa bara för att man e lite ovänner, kan det inte bara stanna där?? Man kan väl få vara ovänner utan att det blir fullständig katastrof... Låt det bara vara. Det måste inte alltid finnas en förklaring till allt.
Dessutom kan inte allt bara hänga på mej!!!
Det e precis lika mycket ditt fel.
Det e ingen ide att försöka provocera fram nåt så att du slipper ha hela skulden o behöva ha dåligt samvete ensam,  jag försökte gång på gång på gång o bara låta gå förbi, men nej!! 
O dessa JÄ-LA person angrepp hela tiden så fort du blir arg, jag e så trött på dom så jag har lust att kräkas fan imej!!! Har man inget vettigare o säga än så så håller man käften... Så enkelt e det. Vet inte om det var tänkt att den där flygande mackan skulle skrämma mej, men det gjorde den verkligen inte!! :-)

Fattar du inte att du är inte den ända i denna familjen som man ska ta hänsyn till,
"Ditt" kan inte ALLTID komma i första hand, vi e fler i denna familjen och man får ge för o få!!
Att jag "bara går hemma hela dagarna" kan du köra upp nånstans. Om det är så jobbigt att sitta på hel spänn hela dagarna på jobbet så skulle jag vilja veta hur det kommer sig att när jag jobbade o också satt på hel spänn hela dagarna varför ansvaret fortfarande låg på mig att gå upp tidigare, lämna barn, hämta barn, duscha barn, handla mat, laga mat, diska, tvätta, städa osv??? när vi jobbade precis lika många timmar???

Fan du gör mej så förbannad ibland...
Vi har det ju hur bra som helst i vanliga fall, varför ska jag alltid bli drabbad så fort det går emot dej, visst hade jag vart orsaken till det så fine, då tar jag det.
Men vafan, jag e ingen hack-kyckling som man kan plocka fram så fort du e arg!! Eller mår dåligt över nåt som dessutom inte kommer fram förrän man blivit galen!
 E det inte så att det är hemma man ska känna tryggheten i att man kan berätta om alla dumma jävlar som dummar sig, eller där man kan få vara ledsen, eller besviken eller vad det än må vara utan att någon dömer en. Å man kan få känna att det finns någon hemma som finns där ändå... Nä i denna familjen e det tvärtom, där kan man visa för alla andra hur man mår o ha en fasad hemma, som uppenbarligen inte ens fungerar!!

Åååå detta känns som pase´nu, vafan, det e ju bara töntigt å hålla på såhär, vem vinner????? Jag orkar inte tjafsa om småting, kom med nåt ordentligt annars kan det kvitta, Älskar ju dig ändå (lika mycket) så jag fattar inte varför slösa bort en massa energi på piss grejer?? men men.. jag kan inte styra över allt.
Jag slutar inte älska dig för att du visar, tvärtom, visa Dej o jag älskar dig meeeer...
Så onödigt....

   Åååå jag e stolt!!

Ja det e jag verkligen!! Gå in o läs supermorsan på

loyden.blogg.se!

Ååå...


   Älskade underbara!!!


Jag satt o tyckte att bloggen var booooring, men tillslut fattade jag, meeeen va svårt det var!! En helvetes massa koder o grejer, men smart som man e så listade jag ju ut hur man gjorde...

Pontus e överlycklig, Mimmi e här o hälsar på, o igår talade han om för henne att han var kär i henne :-) Åååå jag smälte. Han var så söt, han såg nästan lite nervös ut... Älskade underbara PONTUS!!
Men egentligen tycker jag att han ska vara kär i mej???

Jag skulle gå in o tävla men så kom jag på, faaaan jag känner henne knappt juh, i alla fall om man ska gå på dom frågorna... hmmm jag vägrar tävla om jag inte vinner!!!!
Men å andra sidan så står det ju inte att man bara får tävla en gång!!! så jag kan ju prova typ 15 gånger så måste jag ju vinna, eller??

I morse när jag skulle äta frukost så gjorde jag i ordning allt, satte på kaffet o fram med mackorna med massa gott pålägg o grejer, så skulle jag ta fram mjölken (o ha i kaffet) den var SLUT!!
Neeej jag kan verkligen inte dricka kaffe utan mjölk!
Fan, hela frukosten förstörd...

Tur sabine köpte med mjölk så jag slipper ha abstinensbesvär hela da´n.
Nä nu får jag väl gå o göra pannkakor som Mimmi o Pontus har bestämt att vi ska ha te lunch! Eller ja en ska ha plättar o en ska ha pannkakor :-)

Hej hopp







   Min nya älskling!!


Idag var jag o handlade den... Min vagn!!! Åååå jag e kär!!

RSS 2.0