såååå roligt

var det på hockeyn, suuuuper roligt verkligen, Sabina gjorde det ännu roligare.
Stackarn hon fick sitta o förklara allt för mej o Bella.... vi fattade ingenting, ååå sabina vad hände, vad gjorde han?? varför blev han utvisad??

Pontus tittade mest efter Elias, o letade efter honom. Satt o myste med Sabina. å jag sa till henne att om det blir jobbigt får du säga till, för då tar jag honom...
- DU SKULLE BARA VÅGA!!!!!
Hahahhaha!! 
 
Han tjatade om Elias heeeela förmiddagen, o det e ju faktiskt så att Pontus största idol ÄR Elias!!
Dom vann!!! Tur det!
Efter matchen var slut o dom hade "hälsat" på varann allihop så vände sig Elias o vinkade, Pontus blev så lycklig... Han blev alldeles varm o man såg verkligen hur stolt han var!! Han gjorde en sån där min som man gör när man verkligen blir överlycklig. Jag blev ju nästan tårögd... såg ju vad det betydde för honom...
När vi kom ut efter matchen så stog Elias där, o Pontus sprang fram till honom o kramade honom, strax innan vi skulle åka lyfte Elias upp honom o han la sitt huvud mot elias axel... hahahha så stolt!!
I bilen påväg hem så var han hur trött som helst, men liiiite energi hade han kvar, å det kan jag verkligen inte förstå så som han o Rasmus (kusinen) höll på!!! Jisses, mina nerver var på utsidan! trodde jag skulle bli galen!
Jag ringde hem till Putte för o fråga hur det gått med Julia hela dan, å det hade gått jätte bra, men han var hungrig:) Pontus ville prata med honom o berättade att Elias hade vinkat till honom MED HOCKEY KLÄDERNA PÅ SIG!!! det var stort!

Han somnade strax efter det, sov heeeela vägen hem, vaknade när vi bytte bil o somna om direkt.
Bar in honom i sängen när vi kom hem, o trodde han skulle vakna men inte, som en lycklig klubbad säl!!

Imon ska jag gå ut o vinter-städa!! Fan va spännande...
Vi lade massa grejer på tunnan som vi skulle elda, men så kom det en storm så nu ligger det skräp o kartongen ta mej fan runt hela huset...

Wish me luck liksom... bye bye

   hmmm vad hände

med denna dagen?? den bara försvann... jag som skulle göra massa mysiga grejer, men syrran o William o mamma var här så vi åt köttbulle o rödbetsallads macka... Drack julmust, o pepparkakor har det också tuggats!!
Dom gick för en liten stund sen o då var jag påväg till förrådet o hämta julsakerna men så stog datorn o lös, då fick jag ju gå in o ge den lite kärlek först... (eller hur)

Det verkar inte som det blir nån tacos idag... Putte jobbar o har varit borta sen halv 7 i morse, han lär ju inte komma hem innan 8 ikväll o då har han ju redan ätit...  så då slapp jag laga mat igen :)

I mon ska jag o Pontus på Hockey!! Det ska bli riktigt skoj faktiskt!
Vi åker vid typ halv ett... ååå ska bli gott o göra nåt, vi två!
Putte ska vara hemma med Julia!

Nä nu får jag ta mej i den där förbannade kragen då väl...

.............

   stackarn eller?

Igår tog vi korten... dom släppte henne under vatten... fyy hon såg helt chockad ut när hon kom upp... Men det blev as bra kort i alla fall!
Vet inte vad det e med mej, men det måste ha hänt nåt i mitt förra liv med vatten, för alltså, jag e inte rädd för vatten, men så fort mina barn kommer nära djupt vatten så får jag panik!! hmmm . Det räcker vi går över en bro med djupt vatten under så blir jag helt nervig... Konstigt, kanske jag drunknade förra livet... vem vet!

Idag kommer jag inte undan, idag ska jag sätta upp julsakerna! men jag har min mamma som hjälp, o jag har lovat Pontus att vi ska sätta upp nåra tomtar o ljustakar o äta pepparkakor o dricka julmust. gott i gottan!!!

Sen ska jag göra Tacos, med kyckling! mmmm, hmmm det e säkert aaaas nyttigt, speciellt osten hahahaa, pepparkakorna o julmusten e nog också smaldiet hahahhaa. ähh nu e det lördag då får man dispans eller??

Nu surar julia .....

   nu har jag abstinenst.

efter DITT kaffe. vafan, det var hundra år sen vi bara satt o drack kaffe!!! sen att det är en ursäkt för o slippa städa o sätta upp julsakerna e en helt annan sak!!
Ska jag ha snöspray eller inte???

Idag ska jag hoppa i plurret med fröken Ottsjö... jag e livrädd redan!
Hoppas det går bra.

Pontus fick en present igår. av farmor :)
Det var en dinosaurie o massa grejer till, massa coola gubbar, o mega elefant o massa as roliga grejaer.stoooor va den! han öppnade den när han kom hem, för pappa var ju tvungen att vara med. ifall ifall det skulle hända nåt?? fatta ingenting,
Men när den väl var öppnad, så slutade det med att jag, Putte o Pontus satt inne o lekte med detta, vi levde oss verkligen in i det med. Putte slog ner mina gubbar hela tiden, Pontus rullade över dom med en stor järnkula... kände mig lite mobbad tills jag tog dinosaurien som skriker dessutom, o käkade upp alla deras gubbar, hahaa Fan vilken tur att jag har en pojk så man får leka med sånt här igen...
(kanske man får med en tös med, vad vet jag)  Julia kanske också kommer leka med sånt här... det vet man ju aldrig förstås. det gjorde jag, jag älskade transformers o sånt. hahahha,
Barbie dockor o sånt var för andra tjejer...


Så nu har Pontus sovkamrat helt plötsligt blivit en dinosaurie!!

Lycklig e jag me, för ÄNTLIGEN har träningen gett resultat!!! jag har gått ner 2 ½ kilo!!!!! fan jag som har stått still i 7 månader nu!!! fan va skönt... har inte vägt mej på en månad... men iförrgår.
Jag vet att man ändrar kroppen när man tränar o att man inte alltid ska kolla på vågen, men det spelar ingen roll för mej, jag tränar för o gå ner i vikt också!!!
Och jag har längtat tills det börjar hända nåt. o nu äntligen... Mycket kvar men mindre än när jag började!!
Jag ska gå ner sammanlagt 9 kilo, o nu har jag "bara" 6 kvar!! jisses, snart så!

Jag får gå upp till mina små liv, jag ska bädda rent i ungarnas sängar, o damma, kul va???

................

   kattjävel

Den e rumsren o jätte duktig, har inte vart några problems alls, tills i morse, shit!! Putte vaknade o sa med en låg samlad stämma (jag har ju ändå tjatat i 7 år om en katt) KATTEN HAR PISSAT I MIN SÄNG...
Av alla ställen, varför just i hans säng??? fan också...
synd bara att jag inte kunde hålla mej för skratt!!!  han blev inte så imponerad....
Så detta var första gången han vill skjuta katten. oj oj oj vad många fler gånger han kommer vilja det!!

Nu e jag bra i min hals... frågan e bara, kan jag träna när jag går på pennicillin??? jag har ju ätit det i sex dagar nu! kan väl knappast vara nån fara?? hmmm, nån som vet får gärna svara!

Nu hör jag Julia, nu har hon vaknat. Vaddå trött unge?? klockan e 09:25 underbart :)

Hej hopp


   lite blandat så liksom

har suttit i snart två timmar med en förbannad Moms-deklaration...
hmmm brukar ta typ en kvart! Det stämde inte, jag fick fan inte ihop det. Jag var precis på väg o bli fullständigt hysterisk, när jag kom på att jag kan ju ringa min LRF konsult... (världens bästa hjälp) han fattade ingenting heller men så efter en stund kom JAG på det hehehe, så nu e det ordnat, det var INTE mitt fel... Det var rätt fast ändå inte bla bla bla!

Jag har fått en svans, en liten svans så nu har jag två, en dotter o en katt!
Den följer mej vart jag än går, super söt. o så fort jag lägger mej i soffan springer den o lägger sig på mej, asa söt e den!

Igår när jag var o handlade på Ica så träffade jag en as gammal tjej. (nämner inga namn) hon hade två barn med sig o dom skulle bara ha choklad, så tyckte dom skulle gå före mej, så säger denna MEGA gamla tjejen att ställ er nu bakom tant!!! hahaha. men eftersom dom inte kunde se nån tant utan bara en ung o fräsch tjej så ställde dom sig framför henne!!! hahahah
Efter vi hade kommit hem frågade jag Pontus, vad e mamma, en tjej, eller tant??
Han funderade en stund o sa en mamma-tant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kattbaj luktar jä-ligt illa kom jag ihåg nu.

Idag ska jag göra spagetti o köttfärsås. fan va gott, sen ska jag på föräldrar möte! mindre gott. E det bara jag som tycker att man inte har nåt gemensamt med dom andra föräldrarna?? Joo Willes mamma o pappa e as roliga, men annars känns det som man e typ 14 i hövvet å dom andra mogna, sofistikerade o har typ skrivit på lappar vad dom ska säga, jag går dit för fikat hahahaha!

Kom o ta mej långt härifrån, (klapp klapp) långt härifrån, (klapp klapp)långt härifrån.
(ifrån min tvätt hög!!!!

goooood bajs (fan va moget)

   nu har jag en sambo till...

Så nu bor vi alltså fem stycken här... tre brudar o två pojkar, det blir hårt när vi ska rösta om nåt?? heheheh synd att den fyrbente lilla grisen inte kan svara bara...
Pontus har äntligen fått sin vilja igenom (hehehe Pontus hahahah) han o Julia har fått en katt. Flisan heter den o e fanimej hur söt som helst!!! Kolla liksom.........

As söt, tycker jag nu ja, tills den har revet upp halva hemmet hahahahaa

Jo, men jag har ju behållt söta saker för värre saker än det, (mycket värre)  tänk bara på Putte hahahahhaaa, fan va rolig jag e!!

Igår var det glögg kväll hos Sabine. As mysigt... men vi har en kompis som e BLÅST!! den enda som inte fattar det är hon själv, jag säger bara!!!

Alla sjunger:
B         L         O          S         S         A   "glöggen heter blossaaaaaaaaa"          
Ehhum förutom ---
B         R        O          S          S          A  "glöggen heter brossaaaaaaaa! ???
Då står ändå glöggen med Etiketten där... hahahhaa

Nu ska jag gå upp o kolla så inte Pontus tjatar ihjäl den stackars katten!

Over and out............



 

   ohh shit

Var det jag skrek när jag körde hem från mina svärföräldrar förut o det hoppade ut en DÅRE framför bilen... Det var kolsvart ute, o från ingenstans kom han o bara hoppade fram!!! jag blev stel som en pinne, vejde åt sidan o skrek OOOHHHHH SHIT!!!!! tur för den jä-len att det inte var halt ut o o jag sladdade av vägen med Julia i bilen, för då hade jag nog suttit inne nu???
Sicka jävla UFO:N till folk!!

Kattlådan är installerad o klar, matskålarna står på plats, ska bara köpa mat i mon, o så ska jag hämta katten i mon :) Pontus kommer bli överlycklig! Nu tills Putte "råkade" trampa på den för att det hoppade upp o satte klorna rätt i benet...
Nä då, Putte e verkligen världens djurvän, han e ju trots allt ihop med mej... Hahahahha, dom kallar ju mej, "bävern"

Ris o fläskfilé grytan ropar på mej nu!!!!!

   stumpan!!

när jag var o hälsade på min tredje hälft igår så blev jag imponerad!!! det var ju nästan färdig möblerat juh!! herregud, jag hade nog knappt fått upp hälften om det var jag som flyttat!! men du är envis, så du har nog burit o skruvat med bara viljan tror jag...

Undrar om du vet allt man ser,  jag vet att du e ledsen o att det e jobbigt det ser man, i ögonen, o att du ibland kämpar med att hålla tillbaka tårarna, men undrar om du vet att du faktiskt ser ganska lugn ut??? Du ser liksom nöjd ut på nåt sätt.
Det har du inte gjort på jätte länge. hmmm?  Så nu har du övertygat mej, det kommer att bli bra!
Jag tror faktiskt (även om jag inte vill det) att detta var det bästa för dig.

Tänk på stumpan att du e fri o då menar jag ju inte singel o det utan jag menar inga krav, ingen stress, inga förväntningar, ingenting sånt som du svurit åt det sista...
Hehehhe jag ska sitta hemma hos dej när du e ledig heeeeeeela kvällen å när klockan e halv fem då ska jag sitta kvar o ta en kaffe till!!!!

(jag såg vad som hände) tur att du inte visade det, för man kan inte gråta med halsfluss, det låter helt sjukt då,

Men nu längtar jag efter att du o jag o sandra ska sitta o bli fulla i ditt kök!!!!


   skogsmulle

e precis vad min son e!! Han älskar verkligen skogen, eller ja, han älskar o leka Monster truck i skogen... Tur att hans kusin e likadan då!! Pontus var dunder lycklig idag, han har verkligen haft super kul! Det såg man på hans kläder med, "lyckliga barn e skitiga barn"....
Han frågade mej vid halv sex om han inte kunde få gå o lägga sig??!?!?! en 4-åring??? då måste man vara trött!
Inga problem sa jag, spring in o borsta tänderna bara? - men mamma min armar har ju redan somnat... hahahah

Imon ska det bli baby-sim med Julia, Jag SKA dyka med henne imon, jag har bestämt mej, jag vill verkligen ha undervattens bilder på henne. Dom e ju as coola!!! men hur fan ska jag våga släppa henne?
 tänk om jag inte får tag i henne o hon sjunker ner till botten o jag inte når henne, o letar o letar så drunknar jag me? 
högst troligt eftersom bassängen e typ 50 cm hög hahahahaa!

Jag har lovat Pontus att vi ska gå på bio, nu har ju Madagaskar 2 kommit! (me love) Det ska bli riktigt kul, vet egentligen inte vem som tycker att det ska bli roligast, jag eller Pontus???

Måste upp o plocka bort smöret o hönömackan o all annan skit som fortfarande står framme, jag strejkade en stund

.................


   dagen e färdig planerad

fast inte av mej... Det är maskin visning idag, massa skogsmaskiner o lastbilar mm Pontus har redan bestämt att vi ska dit, eller ja det gjorde han ju redan för två veckor sen... Men visst ska vi dit!
Så igår innan han somnade så frågade han mej om hans arbetsbyxor var rena, annars måste du tvätta dom för dom MÅSTE jag ha mamma???
Hahhahha!

Har fått ont i halsen... somnade inte förrän två inatt, o så vaknade jag med typ två timmars mellanrum, inte direkt spännande faktiskt! 
Så idag går jag på halvfart... Så kör om mej om det går för sakta hahahaha. Fan va rolig jag e!!!  

Nu ska jag väl ta mej i kragen o se till o hitta nåt gigantiskt tygstycke jag kan dölja min kropp med så vi kan åka!!


...............

   Lycky mee

Putte ringde nu, han ska köpa med Mc´Donalds hem... FAAAAAAAAAAAAAN va gott!!!!

Sabine!
Erkänn sabine att du e avis... - Jag ska äta hamburgare,Jag ska äta hamburgare,Jag ska äta hamburgare,Jag ska äta hamburgare,Jag ska äta hamburgare,Jag ska äta hamburgare,Jag ska äta hamburgare,Jag ska äta hamburgare,Jag ska äta hamburgare,Jag ska äta hamburgare,Jag ska äta hamburgare,Jag ska äta hamburgare,Jag ska äta hamburgare... Lalallalllllalalallalaaa!!

Sabine igen...
Du är SKIT-SNYGG i ditt nya dej!!!

Nä nu får jag väl gå o ta hand om den där förbannade tvätten, den e nog förbannad, för det verkar som om den vill mej illa?? Jag menar, jag tvättar o tvättar men tvättkorgen e lika fan full jämt?? Nån som har inte har nåt o göra som hemskt gärna vill komma med en hjälpande hand så mottages det med lycka!!!

.... over and out.......

   check it out!!

Kolla vad jag kunde!!!
Bättre eller sämre???

Puss!

   Vissa dagar e bra

a, liksom bättre än andra, även om det inte händer nåt speciellt...
När allt bara flyter på, från det att man går upp på morgonen till man somnar... Då mår man bra. Idag har varit en sån dag, allt har fungerat liksom. Så skönt!!
Var o tränade å det e så jävla skönt o släppa allt här o bara få vara jag. Så som jag e, utan krav liksom...
Så nu e jag alldeles mör!

I morgon ska Pontus till dagis o o jag SKA tapetsera klart!!! Måste det, men snälla, ge mej styrka???

På fredag ska jag hjälpa min tredje hälft o flytta... tur att jag tränar för den lille sparven orkar väl knappt lyfta en köks-stol hehehe, nä jag skoja bara, du e faktiskt riktigt stark för o vara som en mask  mooowwwwaaaahhha!!!
Konstigt... hur ska det bli??? jag menar, äh jag vet egentligen inte vad jag menar...
Det blir bra!

SABINE:
(Haahahah tänkte på en sak, tänk o fråga Thomas om man får låna en buss som står där uppe... tänk vad förvånad Johan skulle blivit hahahahha)

Nä nu får jag väl försöka kravla mej upp för trappen o gå o lägga mej... Putte sover redan, gott o gå o lägga sig i en varm säng. Om han inte svettas för då putter jag ner honom!!


   Skriv kramp

Jag har haft skriv kramp, eller stopp i huvet kan man ju också säga :-)

Igår var vi o badade, Julia var på babysim...
Hon tyckte det var as kul!! okej, jag med då. Hon va precis som sin bror, en liten fisk!
Om två veckor kommer det en fotograf dit o tar undervattenbilder på ungarna... När dom dyker under vattnet.
Det ska bli häftigt, men jag kommer väl va så nervös o inte våga låta henne dyka, jag e en TÖNT!!!!

Idag ska jag hem till Jenny på fest, hon fyller år! Å det ska bli så himla himla skoj, MEN jag e så besviken på att inte Putte kan följa med... han ska förnya sitt  ADR intyg... Skit tråkigt, känns som om vi skulle behöva göra nåt kul, med varann, det var så längesen, vårat tid tas upp mest av jobb, o sömn... hmmm skulle verkligen behövt det, allt känns lite tråkigt just nu.
Men vafan, jag får la festa för han me då!
Det roliga med o va hemma hos Jenny o Åberg e att det blir ALLTID dunder kul, går liksom inte o festa där utan att flabba ihjäl sig! Massa roliga lekar, go mat o folken e helt loss, fast kul loss liksom...
Looking forward to it!!

Nä nu ska jag ta mitt feta arsle o göra mej i ordning o åka o handla!
Puss


   Vad hände??

Ni har alltid varit dom jag kunnat relatera till... Dom hade det skit jobbigt dom klarade det, då klarar jag också det!
Ni har alltid kunnat hitta tillbaka, men nu då? vad hände?? det gick för fort... Jag hängde inte med riktigt.

Samtidigt förstår jag er. Båda två, man kan inte leva på hoppet för alltid...
Det kommer o bli bra. Det kommer det, det vet vi! Folk har gjort detta tusentals gånger o dom mår bra igen, kanske till o med bättre...
Men JAG var inte beredd, jag fattar ingenting...

Det kommer o lösa sig, på vilket sätt det än löser sej så kommer den lösningen vara den bästa, för BÅDA!!!!

....


RSS 2.0